Rob, Sanne, Sem, Jeffrey, Laura en Ron zijn op zoek naar jou. Zij zoeken namelijk een geweldige projectmanager die het team compleet maakt.

Ben jij hét proactieve organisatietalent die perfect past bij dit topteam van roem events? Solliciteer dan voor 26 maart 2021. Als jij een echte projectmanager in de eventbranche bent, weet je exact wat we inhoudelijk van je verwachten. Dat heeft geen toelichting nodig. We willen je wel alvast kennis laten maken met jouw mogelijk nieuwe collega’s.


Sanne, jij bent zelf projectmanager, hoe is dat voor jou?
“Als projectmanager bij roem events is geen dag hetzelfde. Het is dankbaar om een event te organiseren. Er komt veel bij kijken, maar gelukkig helpen onze interne tools mij daar goed bij. En als je ergens tegenaan loopt? Dan helpen we elkaar. Natuurlijk moet je soms in het weekend knallen, maar daar staat weer tegenover dat je ook flexibiliteit vanuit roem terugkrijgt.”

Rob is als Manager Projectbureau jouw leidinggevende. Rob, vertel wat over jezelf.
“Al heel veel jaren werk in de eventbranche. Heb echt alles al voorbij zien komen. Maar toch blijft de challenge om weer nieuwe dingen te creëren. Heb je een uitdaging qua budget, planning of juist inhoudelijk? Dan ben ik er voor jou om samen voor het beste resultaat te gaan. Ik zal er dan ook alles aan doen om jou in je kracht te zetten.”
Jeffrey, wat houdt jouw functie als technisch producent in?
“Mijn verantwoordelijkheid is om de techniek, het licht en geluid van onze events te regelen. Ik vorm samen met een paar andere freelancers de flexibele schil van
specialisten bij roem, je mag mij altijd om advies vragen. Zo kunnen we ook samen efficiënt werken.”
Ook Laura is projectmanager. Wat is nou het allerleukste aan de functie?
“Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je werkt dus samen naar een eindpunt toe. Het geeft zoveel voldoening om tijdens een event rond te lopen en om met eigen ogen te zien dat alles perfect geregeld is.”
Sem creëert commerciële kansen voor roem. Wat vind jij het leukste aan roem?
Ik ben pas net gestart bij roem maar ervaar nu al de drive en kracht van dit bedrijf. Samen hebben we een winnaars mentaliteit en willen we iedere opdrachtgever voor ons winnen. Dat doen we met ontzettend veel enthousiasme en een flinke dosis gezelligheid.”
Wat mag de nieuwe projectmanager van jou verwachten, Ron?
“roem events is als sinds 2008 mijn bedrijf en nog steeds mijn grootste passie. Ben er enorm trots op dat het bedrijf en team steeds verder groeien. Ten aanzien van de toekomst heb ik ambitieuze doelstellingen. Wij willen behoren tot de voorhoede van de livecommunicatie bureaus. Dat betekent dat roem events steeds meer gaat voor de interactie tussen mens en merk, want er gaat niets boven zelf ervaren. Live is de plek waar zaken tastbaar worden en boodschappen uitgroeien tot belevenissen. Daar waar magie ontstaat wanneer mensen bij elkaar komen.

Van mij mag je verwachten dat ik je enthousiasmeer. Ook zorg ik er voor dat je uitdaging in je werk houdt en het beste uit jezelf haalt.”

Wat heeft roem events jou bieden?’
Wij bieden je een uitdagende en dynamische functie. Saai zal je dag nooit zijn. Je werkt full-time aan geweldige events waarover event managers en bezoekers nog veel napraten. Want dankzij jou wordt geen enkel detail over het hoofd gezien én is elk event een schot in de roos. Tijdens je regelwerk kun je rekenen op een rustige werkplek en natuurlijk superleuke collega’s. Je organisatietalent krijgt bij ons alle ruimte. Net als je proactieve karakter en creativiteit overigens.

Voor al jouw talenten en vaardigheden krijg je uiteraard een marktconform salaris en flexibiliteit terug.

Functie-eisen en competenties
Denk jij nu: ‘Ja, bij deze ambitieuze club wil ik horen’. Dan is dat geweldig nieuws. Natuurlijk zijn er een aantal eisen. We sommen de belangrijkste kort even op:

Onze functie-eisen

  • Minimaal een hbo-opleiding
  • Fulltime beschikbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de eventbranche en/of bureau-ervaring is een pré

Jouw competenties

  • Organisatietalent: je ziet geen detail over het hoofd
  • Proactief: je laat niets aan het toeval over
  • Flexibel: je vindt het niet erg om soms in avonden en weekenden te werken
  • Slagvaardig: je bent een doener die van aanpakken weet
  • Creatief: je frisse ideeën dragen continue bij aan verrassende evenementen

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging en wil je het liefst morgen al starten? Dan zien we jouw CV en sollicitatiebrief graag tegemoet voor 26 maart 2021.

Ter attentie van Rob Wijnands

rob@roem-events.nl

Word
geïnspireerd