Brabantia speelt al sinds 1919 een essentiële rol in de creatie van dagelijks levensgeluk voor miljoenen consumenten. En dat hebben we groots gevierd.

Zo vier je 100 jaar succes.

‘We did it!’ Dat waren de magische woorden die door de koepel van het Evoluon galmde. Tijdens het 100 jarig bestaan van familiebedrijf Brabantia kregen zij de Koninklijke titel uitgereikt, als kroon op het werk. roem events mocht het evenement ter ere van dit jubileum organiseren.

De aftrap van de dag begon met een lunch met de naaste familie. Terwijl de familie genoot van de lunch kwamen de eerste genodigden aan in de verlichte koepel van het Evoluon die was omgetoverd tot een Brabantia Experience. In het auditorium werden de genodigden welkom geheten door Tijn van Elderen. Er volgde een ‘keukentafelgesprek’ op het podium met de 3 generaties, mooie anekdotes, humor en Brabantse nuchterheid voerde de boventoon. Na de uitreiking van de Commissaris van de Koning, betrad als klap op de vuurpijl Andre Kuipers het podium op. Hij nam de genodigden mee in zijn reis naar de ruimte. Reach for the stars.

Na de receptie, begon het diner voor de genodigden, een walking diner. Om de avondgasten een idee te geven van het dagprogramma was er een mooie videocompilatie gemaakt. Het feest ging tot in de late uurtjes los. Edsilia Rombley sloot de avond af met een spetterend optreden.

Verantwoordelijkheden roem:

  • Concept
  • Coördinatie
  • Uitvoering