Project Methode

Klein geluk
laat uw
merk leven

Elk event bevat
authentiek gastheerschap

Verrassende concepten
worden mindblowing events

PROJECT METHODE

DE AANPAK VAN ROEM

Met onze project methode bieden wij u een stappenplan waarbij een co-creatie ontstaat en we samen op zoek gaan naar het best passende totaalconcept. Door het proces te verdelen naar onze 5 basisfases, creëren we een samenwerking waarbij maximale sturing op de output mogelijk is. Zowel artistiek, inhoudelijk als in budgetcontrole bieden we een format dat leidt tot een unieke samenwerking tussen alle partijen.


INSPIRATIE

STAP 1

Met veel plezier en creativiteit gaan wij aan de slag om een passend conceptvoorstel voor u te schrijven. Uw wensen aangaande uw evenement worden vertaald naar een inspiratieplan. Dit inspiratieplan vormt het eerste hoofdstuk van de verhaallijn die wij samen met u creëren. U krijgt een doorkijkje naar de toon en invulling van dit bijzondere geluksmoment voor uw organisatie.

CREATIE

STAP 2

Wanneer u besluit dat u de verdere creatie van uw evenement graag aan ons overlaat, ontvangt u van ons een intentieverklaring. Samen met u gaan we aan de slag om het conceptvoorstel, aangevuld met de kaders vanuit uw organisatie, verder in detail uit te werken. Er ontstaat een duidelijk plan van aanpak met conceptformulering, projectplanning en budgetplan.

REALISATIE

STAP 3

We reserveren voor u de datums in agenda’s van locatie en entertainment, contracteren de leveranciers en zetten de communicatiespecialisten aan het werk. Het concept is een feit, zoals u ook kunt lezen in de bevestiging die u van ons ontvangt. Vervolgens gaan wij tot het uiterste om uw evenement kloppend te maken tot in iedere detail. Samen met onze gerenommeerde specialisten en partners. En natuurlijk samen met u.

HET GELUK

STAP 4

Het daadwerkelijke evenement is een feit. Na een gedegen voorbereiding komt uw evenement tot leven volgens alle details welke met u besproken zijn. Alles conform de draaiboeken, tekeningen en showplannen welke tot in de laatste puntjes zijn voorbereid. Klaar om klein geluk te creëren.
[gab hoogte=”45″]

EVALUATIE

STAP 5

Na afloop van het gehele traject gaan we samen aan tafel voor een evaluatie. Hebben we onze doelstelling gerealiseerd en zijn we in onze opzet geslaagd. Wat verliep er zoals gedacht en waar liggen de verbeterpunten. Kan het proces efficiënter en waar hebben we van elkaar geleerd. We leggen de beoordeling vast, zodat we een stevig vertrekpunt hebben voor een volgende samenwerking.

Dit is ons verhaal in de notendop. We vertellen u graag ons hele
verhaal onder het genot van een goede kop koffie.
Neem contact met ons op.

Contact