Geen evenement zonder een bakje koffie. En het liefst lekkere koffie van een barista. Voeg er koffiekunst aan toe en de koffiebeleving is compleet! roem ontdekte drie vormen van koffie kunst.

Printen op koffieschuim
Met CoffeeRipples kun je via een app printen op koffieschuim, bestaande uit natuurlijk koffie-extract. Bezoekers kunnen kiezen uit een afbeelding, logo, hashtag of een tekst. Je kunt kiezen uit een bibliotheek vol plaatjes, maar je kunt ook je eigen afbeelding of tekst maken. Zelfs de bezoekers kunnen via de bijbehorende app een eigen afbeelding uploaden of via hun Facebook-profiel een foto laten afbeelden op hun kopje koffie.

Een portret op koffieschuim
Je kunt ook het portret van een bezoeker op koffieschuim laten zetten. Dit gebeurt niet met een machine, maar met de hand. Het duurt dus wel eventjes voor de koffie klaar is, maar dan heb je ook wat. En de kans dat de bezoeker het gaat delen op social media is ook groot. Dus probeer er een leuke actie aan te koppelen met de hashtag van het evenement.

Zelf tekenen met de Spice Pen
Bij het laatste idee kunnen bezoekers zelf hun creativiteit kwijt op het koffieschuim, dankzij de Spice Pen. Je vult de pen met cacaopoeder, kaneel of een ander lekker smaakje en als je op een knopje drukt, komt de poeder vrij.

Ben jij ook opzoek naar inspirerende koffiebeleving voor jouw evenement?
Neem dan contact met ons op, we zetten graag met jou de stap naar klein geluk.

 

Tags:

Word
geïnspireerd