roem events en
WOP smelten samen

roem events en
WOP smelten samen

Persbericht: 1 juni 2023

Het Veghelse roem events en WOP uit Oosterhout gaan samen verder als één bureau. Het betreft een gelijkwaardige samensmelting van de twee Brabantse bureaus en door de bundeling van krachten nestelt de nieuwe organisatie zich gelijk in de nationale top van de eventbranche. Het nieuwe bureau zal geleid worden door Ron van Zelst (roem) en Arjan Harms (WOP). Het nieuwe bureau gaat, hoe origineel van die twee mannen, WOP heten.

Arjan over die keuze: “WOP had nu eenmaal de oudste rechten en bovendien hebben we pas laten berekenen dat WOP een merkwaarde vertegenwoordigt, vergelijkbaar met die van Ronaldo. Beetje zonde om dat overboord te kieperen… Zonder dollen: het had net zo goed roem kunnen gaan heten, of een heel nieuwe naam krijgen. Maar waarom investeren in iets, terwijl je geld en energie ergens anders in kan steken? Ron en ik waren er vrij snel uit dat het WOP moest worden.”

Ron is niet te stoppen (energielevel zit wel goed in Veghel): “Daar kijk ik nu echt naar uit, samen optrekken en de wereld veroveren. Precies de reden dat ik deze stap maak; we willen groeien. Schaalvergroting en dat weer doorvertalen in voordelen voor onze bestaande en ook nieuwe klanten. Het geeft heel veel energie, voor mij is dit de ideale stap in de uitbouw van mijn business. Zeker ook omdat de klik tussen de twee bureaus zo groot is, we vullen elkaar perfect aan.”

Dus kan Arjan niet uitblijven, om aan te vullen: “Precies! We deden ieder voor zich al prachtige events en elk ook best voor de groten der aarde. Of in ieder geval Nederland. Ik weet dat Ron inderdaad graag wil groeien, erg ambitieus is. Natuurlijk onderschrijf ik dat helemaal, maar voor mij en de overige Woppers is die klik echt het allerbelangrijkste. Dat is ook zo met opdrachtgevers, die graag zaken met ons doen en in dit geval ook met onze nieuwe zakenpartner.”

Voorlopig blijft voor beide bureaus nog alles even bij het oude, zoals dat plechtig diplomatiek altijd wordt genoemd. Roem events gaat rustig transformeren in WOP en WOP gaat een nieuwe toekomst in, met twee ervaren kapiteins aan het roer. Met een zeer ervaren team erachter. En met een nieuwe dosis energie.

Over roem events

Met een stevige basis in Veghel creëert roem events al 15 jaar betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen en merken. Met een vast team van 4 medewerkers organiseert het bedrijf tussen de 40 en 60 events per jaar voor bedrijven en organisaties zoals Brabantia, HORNBACH, Vanderlande Industries, Kruidvat en Goossens Wonen & Slapen.

Over WOP

Al bijna 25 jaar hét bureau voor live communicatie. Het WOP-team en een vaste kern van freelancers bedenkt, organiseert en produceert alles in eigen huis. In de rijke geschiedenis van WOP kwamen al meer dan 1.000 events tot stand voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Shell, De Heus, Hilti, Sogeti, Kiwa, Media Markt en ASML.

Better Safe than sorry

Onze events doen iets met mensen. En waar het om mensen gaat, daar is voorzichtigheid geboden. Dan worden we echt serieus. Het is geen toeval dat beide organisaties elkaar zo goed liggen, want als het gaat om veiligheid en kwaliteit zijn we beide bloedserieus. Als enige eventbureau in Nederland is WOP gecertificeerd volgens de kaders van ISO 9001 en ISO 45001. Wij hebben ISO 9001 voor het continu verbeteren van de klanttevredenheid en het waarborgen van zekerheden voor succesvolle events. Wij hebben ISO 45001 voor de veiligheid van gasten, leveranciers en medewerkers en het beheersbaar maken van mogelijke risico’s bij de organisatie en uitvoering van onze activiteiten.

Wil je meer weten over WOP?

Neem dan een kijkje op onze website wop.nl