Grote letters zijn blikvangers en goed voor de branding
Die grote letters zijn erg handig om meerdere redenen. Als je ze buiten zet, op een zichtbare plek, dan is dat een mooie entree en weten bezoekers precies waar ze moeten zijn. Daarnaast zijn het echte blikvangers waar bezoekers misschien zelfs voor gaan staan voor een foto. En dat laatste is weer erg goed voor de branding. Zeker als je het in de zaal zet waar het evenement plaatsvindt, kun je er niet om heen en ook de fotograaf niet!

Letters 2.0
Letters kun je verkrijgen in allerlei materialen en groottes. roem liet zich inspireren door Faber. Deze versie van Faber vinden we erg gaaf. Ook hier kun je het op maat laten maken en zijn de mogelijkheden ‘eindeloos’. Maar het leuke is dat zij er ook project mapping bij aanbieden. Hiermee projecteer je animaties op de letters. Zo komen de letters tot leven! Een soort tempex letters 2.0 dus.
Je kunt bijvoorbeeld de letters gebruiken als een verlengstuk van een presentatie, dat geeft een ontzettend leuk effect. Of je kiest voor een mooie animatie die de hele dag blijft afspelen. Met een beetje creativiteit kun je het inzetten als pakkend middel waar je echt indruk mee maakt.

Ben je ook opzoek naar een gaaf pronkstuk voor jouw evenement?
Neem dan contact met ons op, we zetten graag met jou de stap naar klein geluk.

Tags:

Word
geïnspireerd