Social media en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden. Iets wat zich offline afspeelt kan meteen worden vertaald naar online platforms. Idealiter is jouw evenement de moeite waard om foto’s en video’s te delen op social media. Tegenwoordig kun je met intuïtieve tools zelf regisseren dat jouw merk genoemd wordt en in beeld komt.

Nieuwe app

Brandit is bijvoorbeeld een nieuwe app die roem ontdekte. Via de website van Brandit kun je jouw (event)logo, frame of afbeelding uploaden. Vervolgens geef je de locatie door waar het evenement plaatsvindt. Zodra bezoekers de app gebruiken op de locatie, vind je de afbeelding in het toetsenbord van je smartphone. Na het maken van een foto of film, voeg je het beeldmerk eenvoudig toe. Daarna kun je het bericht delen via elk social media kanaal.

Campagne onderdeel

Integreer deze handige tool met de bestaande campagne van jouw evenement. Het is namelijk een extra handeling die je van je bezoekers vraagt om de app te downloaden. Combineer het bijvoorbeeld met een relevante winactie om bezoekers te stimuleren mooie content te maken en te delen. Zo maak je van iedereen een influencer.

Wil je dit inzetten als onderdeel van een totaalconcept? Neem dan contact met ons op, we zetten graag met jou de stap naar klein geluk.

Tags:

Word
geïnspireerd