Samen winnen! De filiaalmanagersdag van DE marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België draaide om verbinding. Het verbinden van de mensen binnen de organisatie alsmede de organisatie A.S. Watson. We bedachten hiervoor het thema ‘Samen Winnen’. 950 filiaalmanagers kwamen samen om te genieten van een krachtig programma.

Tijdens het plenaire programma werden de filiaalmanagers in twee groepen verdeeld, team rood en team wit. Quizmasters John Williams en René Peters testten de managers op hun kennis, snelheid en fanatisme. De teams waanden zich in een ware spelshow, de quiz werd op het scherpst van de snede gespeeld en belangrijker het plezier was duidelijk voelbaar.

Nadat de winnaars waren gehuldigd mengden de collega’s en directie zich op het Foodplein. Hier stond ontmoeten, plezier hebben en zintuigen prikkelen centraal.

Daarnaast was er een leveranciersmarkt, waar de gasten de nieuwste snufjes op het gebied van mode en uiterlijke verzorging konden beleven.

Tot slot, ‘Samen Winnen’ is samen vieren van succes. Na een fantastische quiz, lekker eten en drinken en een bezoekje aan de leveranciersmarkt volgde een knallende afsluiter! Het dak ging eraf met de band: Baby Blue.

Bent u ook opzoek naar een passend concept voor uw evenement?
Neem dan contact met ons op,
we zetten graag met u de stap naar klein geluk.