Doelstelling: Het creëren van intern draagvlak voor de missie, visie en strategie. Het familiegevoel naar voren laten komen en het creëren van het moment: Wij zijn HORNBACH.

Samen het ultieme HORNBACH gevoel ervaren

Voor HORNBACH mochten wij dit jaar het Kick Off Event ‘HORNBACH LIVE’ organiseren. Bij binnenkomst was er een moment van ontmoeten en ruimte voor een hapje en drankje. Het plenaire deel in de grote zaal bestond uit een terugblik op waar ze vandaan komen, kijken wat ze momenteel bereikt hebben en vooral ook vooruit kijken naar de toekomst. Na het inhoudelijke deel was het tijd voor feest. Muziek, humor, passie, gitaargeweld, dreunende DJ Beats en energie koppelen Walter Vermeer en Erwin Stijlen moeiteloos aan de inhoud van elke bouwsteen van HORNBACH.

Na het inhoudelijke programma, was het tijd om samen te proosten. Op de mainstage speelde een vette band. Ook genoten de gasten van de Silent Disco en de Karaoke Caravan. Op het centrale plein waren een aantal food units geopend. De hamburgers, friet en pizza vonden gretig aftrek. Als afsluiter was het tijd voor een geweldige uitsmijter op de mainstage: nog één keer samen dat HORNBACH gevoel.

Verantwoordelijkheden roem:

  • Concept
  • Coördinatie
  • Uitvoering
  • Totaalregie

 

Bent u ook opzoek naar een passend concept voor uw evenement?
Neem dan contact met ons op,
we zetten graag met u de stap naar klein geluk.