Lang is het de norm geweest om met een evaluatieformulier je evenement te toetsen bij bezoekers. Langzaam zijn we van print naar digitaal gegaan, maar nu is het wel heel eenvoudig om feedback te geven en ontvangen. Namelijk met een paar simpele knoppen in de vorm van smileys. Zo wordt feedback geven leuk! 

Scoor likes voor je evenement

Smileys zijn herkenbaar, makkelijk te interpreteren en geven een emotie weer. Misschien heb je het weleens gezien in een winkel. Een klein pilaartje met 3 kleuren smileys die elk een emotie weergeven. Hier kun je als klant aangeven hoe jouw ervaring in de winkel was. Trylikes is een vergelijkbaar systeem voor bijvoorbeeld evenementen. Zet de interactieve ‘Feedback Wall’ neer in de ruimte vlakbij de uitgang. Met een druk op de knop wordt een like of dislike gegeven op het evenement, programmaonderdelen, sprekers, de locatie of de catering.

Aantrekkelijker en inzichtelijker

Al in 2016 introduceerde roem dit systeem bij haar evenementen. De ‘Feedback Wall’ is een slimme en aantrekkelijke manier om eenvoudig feedback te geven. Het is ook nog eens heel uitnodigend in vergelijking met een gemiddeld evaluatieformulier die je per e-mail ontvangt. Wij houden hiervan, want het zit hem juist in dit soort details.

Je kunt de resultaten via het systeem bekijken met een simpele inlog. Het mooie is dat je de feedback ook per moment van de dag kan bekijken en vergelijken. Of per dag als je een meerdaags evenement organiseert. Zo kun je nog beter achterhalen wat de ervaring is geweest van de bezoekers op jouw evenement.

Ben je ook op zoek naar een creatieve manier om feedback te verzamelen? Neem dan contact met ons op, we zetten graag met jou de stap naar klein geluk.

Tags:

Word
geïnspireerd