‘Leading agencies zijn lid van IDEA’

Met trots kunnen wij mededelen dat roem events per 1 mei geaccrediteerd is voor het IDEA lidmaatschap. IDEA vertegenwoordigt ruim 50 professionele en onafhankelijke live communicatie en activatiebureaus in Nederland. De leden van IDEA geven vorm en inhoud aan ontmoetingen tussen merk of organisatie en haar doelgroepen. Zij bieden opdrachtgevers van strategie- en conceptontwikkeling tot de productie van events en campagnes waar events deel van uitmaken. Het IDEA lidmaatschap staat voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.

De betere bureaus hebben daarvoor de beste troeven in handen. Zij bieden hun opdrachtgevers sterke creatieve en effectieve concepten. Uiteraard bieden ze ook transparante offertes, naast professionaliteit en continuïteit. Die betere bureaus zijn lid van branchevereniging IDEA.

IDEA wil een baken zijn in de evenementenbranche. Samen met haar leden richting geven aan het evenementen-vak. Speerpunten van IDEA zijn belangenbehartiging, kennis & educatie en promotie van het vak.

Voor meer informatie over IDEA: ideaonline.nl

Word
geïnspireerd