In opdracht van New Brand Activators organiseerde roem events de eerste editie van de New Talent Night. Het event vond plaats in het kantoorpand van New Brand Activators te Veghel. Het kantoor en de buitenruimte werd hiervoor getransformeerd tot een urban camp site, met diverse caravans en foodtrucks op het terrein en ludieke kartonnen tentjes voor een powernap.

De opdracht was om een middag, avond én zelfs nacht aan de slag te gaan om een creatief concept te bedenken voor het New Business Development team van Bavaria. De hele nacht werd er op een relaxte manier gewerkt. Met als resultaat acht fantastische concepten compleet uitgewerkt in beeld en video. In de ochtend werden de ideeën voorgelegd aan de jury. BRW Crew werd uitgeroepen als winnaar dankzij hun creativiteit. Deze vier deelnemers worden bij New Brand Activators uitgenodigd om samen de haalbaarheid van het concept te onderzoeken en eventueel door te vertalen naar een heus nieuw business model.

Bijna achttien uur op de klok met als resultaat een scala aan creatieve concepten. Dat is de samenvatting van de allereerste New Talent Night. Het was een geweldig event waar zowel de deelnemers als Bavaria en New Brand Activators met een grote glimlach op terugkijken.

Bekijk hier de video van het event.

Word
geïnspireerd